Google+ Followers

Sunday, January 04, 2009

Saye suke Kelly Clarkson..

Hmm.. entri ke tige untuk hari ni saje. Ape kene ye ngan Ayu arini?

Huhu, tp kan, saya rase entry ni tak kire, sbb entry ni sy nak paste lirik lagu sahaje :p

Dan kenape ade entry BM lagi ye? Hehe, sbb sy suke bile Cempaka Biru kate entry BM sy yang lepas akan membanggekan Cikgu Nasar (Hahaha.. In your dreams!!! Sy tau, Cikgu Nasar seboleh²nye mahu melupekan detik² hitam semase dia mengambil alih kelas sy untuk pengajaran BM merangkap guru kelas kami di tingkatan lime. Tp percaye lah, kami ni baik je.. dia je ade problem ngan kami hehe.. Betul tak Ami n Misa? Especially selepas Isyam dengan berjayenye membuat kami gelak ngan soklan, "Cikgu, burung pemakan bangkai ni burung nasar kan?" semase kami membuat teke silangkate Dewan Siswa satu zaman dahulu. Hehe, sampai skrg sy gelak bile teringt peristiwe itu dan sy tak leh lupe muke Cikgu Nasar diwaktu itu.. Oppss, harapnye dia tak jumpe blog sy ini!)

Anyway.. opsss, walau bagaimanapun, sy sgt suke lagu ni. Sy pun tatau nape padehal takde pun kene ngene ngan sy tp semase Leong ngan tetibe telah mem'burn' CD Breakaway untuk sy beberape tahun dulu, sy trus jatuh chenta dengan lagu ini wpun mungkin orang kate lagu ni mcm cik Kelly 'trying too hard' skit.. tp sy suke jugak :p

Pastu smlm mase sy tengah teringt lagu ni, student sy dengan baik atinye telah bg MP3 lagu ni kat sy so sy sgt suke :)

Gone - Kelly Clarkson

What you see's not what you get
With you there's just no measurement
No way to tell what's real from what isn't there

Your eyes they sparkle
That's all changed into lies that drop like acid rain
You washed away the best of me
You don't care

You know you did it
I'm gone
To find someone to live for
In this world
There's no light at the end of the tunnel tonight
Just a bridge that I gotta burn
You were wrong
If you think you can walk right through my door
That is just so you
Coming back when I've finally moved on
I'm already gone

Sometimes shattered
Never open
Nothing matters
When you're broken
That was me whenever
I was with.. you

Always ending
Always over
Back and forth, up and down like a rollercoaster
I am breaking
That habit
Today

You know you did it
I'm gone
To find someone to live for
In this world
There's no light at the end of the tunnel tonight
Just a bridge that I gotta burn
You were wrong
If you think you can walk right through my door
That is just so you
Coming back when I've finally moved on
I'm already gone

There is nothing you can say
Sorry doesn't cut it, babe
Take the hit and walk away
'Cause I'm gone
Doesn't matter what you do
It's what you did that's hurting you
All I needed was the truth
Now I'm gone

What you see's not what you get
What you see's not what you get

You know you did it
I'm gone
To find someone to live for
In this world
There's no light at the end of the tunnel tonight
Just a bridge that I gotta burn
You were wrong
If you think you can walk right through my door
That is just so you
Coming back when I've finally moved on
I'm already gone

I'm already gone
Oh, I'm already gone, gone, gone, gone
Already gone
I'm gone

No comments: