Google+ Followers

Friday, January 23, 2009

"Pulling an all-nighter" my a**!

Hmm.. ditemani 3 tin Nescafe, satu beg Cottage Fries dan tige peket Super Ring (Ohhh, sudah lame sy mengidam, baru petang tadi jumpe hehe..). Cadangannye untuk pull an all nighter and siapkan 2 paper yang diberangankan untuk dihantar ke EASTS conferance bulan October (?) ini..

Minum tin pertama..
.
.
.
Bace ayat² pertama sebuah journal dan sudah menguap.. ubat tidur betul la journal² nih!
.
.
.
Pergi toilet.. takkan nak citer ape sy buat kan? :p
.
.
.
Main game cik Adyani ni seround..
.
.
.
Bukak satu peket Super Ring.. oppss, make it two!
.
.
.
Bukak file untuk paper pertame yg cume perlu corrections..
.
.
.
(Errkk, nape sy lupe ye beze Method 1 dan Method 2 HCM ni?!?!!? Sudah nyanyuk agaknye.. mane la sy simpan thesis MSc sy ni..)
.
.
.
Jln² dlm bilik postgrad sambil cube mencari ilham..
.
.
.
(Ehh.. dah 1.45am! Nape rase cam tadek progress ye keje sy?)
.
.
.
Alang² tadek progress, check Neopet sy yg dah lame kene tinggal itu.. sian dia! Layan la dia kejap kan?
.
.
.
Bukak tin kedua.. dan buke Cottage Fries feveret sy, perise Tomato. Sy suke sbb masam.. tp kan, nape arini nye rase masin yg amat? (Tp abis jugak :p)
.
.
.
Younes ade.. tanye dia pasal data dia yg nak dijadikan paper itu. Rupenye sblm ni sy salah paham, sib baik lum siapkan lagi paper tu (Iyerrr, paper ni w/pun sy yg buat, tp nak buh name org len dan data juge dari org len.. sy cume tukang tulis je so terpakse la buh name sy kat number 3 kot kan? Hmm, janji ade name, cukup hehe..)
.
.
.
Termenung balik depan PC sambil buke file untuk paper kedua ini..
.
.
.
Kalahkan balik high-score game cik Adyani ni.. yeay! (Oppsss..)
.
.
.
Menguap lagik? Uhh, bukak tin ketige..
.
.
.
Intai Super Ring bungkus terakhir tapi nak save dulu. Baru kul 3.11am.. kang lapo kang camne?
.
.
.
Isi borang Graduate Assistant yang baru dpt siang tadi.. yeay! Tiade masalah kewangan sampai bulan April (The joy in small things haha..)
.
.
.
Menung lagik
.
.
.
..dan lagik
.
.
.
dan lagik!!!
.
.
.
Arrggghhh!

No comments: