Google+ Followers

Sunday, January 04, 2009

Ape sy jumpe di Friendster

Dulu bile sumer org bukak MySpace, sy pun bukak MySpace. Pastu bile diorg try Hi5, sy try Hi5 jugak. Pastu bile sumer org bukak Friendster, sy pun sibuk nak bukak Friendster.. dan kini bile sumer orang sibuk berFacebook, di situ lah sy :)

Tapi student sy ramai gune Friendster. Dan oleh kerane sy cume bukak FS bile ade 'friend request' atau 'comment' shj, sy mendapati skrg sy selalu bukak balik FS sejak² student sy jumpe FS sy.. adeh! Terre beno korang nihh..

Tadi sy bosan, cari surat penting yg sy tatau sy letak mane.. Sy tak rase cam tua tp nape sy cam nyanyuk ye skrg? Pastu bile sy frust tak jumpe surat, sy bukak la email. Sy tgk ade comment dr student sy kat FS sy so sy bukak la page diorg. Pastu sy perasan ade gambo yang familiar kat FS 2 org student sy.. tau gambo ape?

Ni yang petame.. sedikit blur, tp sy kenal sgt org baju ijau tu.. dan sy kenal sangat la bilik tu. Dan sy ingt sgt la hari gambo ini diambil w/pun sy tak pasan pun ade activity snap gambo di mase tersebut.


Ni yang kedua.. konpem trus la sy kenal org baju biru tu..


Diorg ni, takde keje ke buh gambo cikgu diorg dlm FS diorg. Kot ye pun, bgtau la kat sy awal² kaaan, leh sy buat muke comey ke? Hehe..

*Sebenarnye cikgu diorg suke hahahah.. tak sangke diorg sayang cikgu diorg ni jugak :p Tp cikgu diorg ni tetap rase cam patut diberitahu awal² supaye lawo skit gambo cikgu diorg dlm FS diorg, ye dak?*

No comments: