Google+ Followers

Sunday, January 04, 2009

..lupe lak!

Semalam sy kate: No more indulging..

Tapi sy lupe pulak nak cerite.. Ni pun nasib baik Ayeen msg kak Yong dia meremindkan sesuatu yang kak Yong dia telah lupe!

Hehe.. sebenarnye kan..
.
.
.

Sy kann..
.
.
.

Tengah kaaann..
.
.
.

Tunggu kaaann..
.
.
.

Buku Twilight yang Ayeen dah belikan untuk sy hehe.. Kalau tak silap sy, ade 2 buku kot dlm set tu (betol ke ye Ayeen, kak Yong dah lupe ahhh!)

Make dengan ini sy mengisytiharkan: Sebenarnye 2 minggu ni je dah 11 buku la sy beli ek.. Huhu..

*lari cari gue nak nyorok*

P/S
Sape mahu soft copy keempat² buku dlm series Twilight tu? Ami bg kat sy tapi sy kan tak suke bace bende yang sy tak leh pegang so sy simpan je dlm pc..

Sape jugak mahu buku yang paling baru, Midnite Sun? Angkat tangaaann!! Hehe, sebab Ayeen bg kat sy aritu.. tp partial draft je la.. Twilight dari perspective Edward plak :)

No comments: