Google+ Followers

Sunday, February 15, 2009

Ape sy jumpe di Friendster Pt 2

(Part 1 boleh jumpe kat --> sini)

Hmm.. actually arini sy online sbb nak cari recipe for potato gratin. Tetibe je ade perasaan nak buat something for my tummy instead of beli hehe.. (Adekah ini angan² tahap tinggi?! Kite tunggu dan lihat.. klau pasni takde entry pasal gratin, maknenye konpem lah ini cume angan² Mat Jenin.. oppss, angan² cik Ayu!)

Anyway, bile online, bese la kan, mesti kene login YM so terlihat lah beberape email yang belum di bace so sy bukak jugak la email sy. Ade beberape photo comments dan comments dari student² sy so sy pun bukak jugak la FS sambil melayan² comment mereke. Ade la jugak terkantoi ngan si Irfan sbb sy lupe dia tau URL blog sy haha..

Sambil² lawan comment ngan diorg ni, sy pun search la recipe sy. Somehow (beberape bagaimane?), sy terpasan Irfan telah menambah bilangan gambo di dalam page dia. Mulenye sy takde la rase nak tengok sbb kaver utk album dia gambo pen je.. tp bile dah 2-3 kali bukak page dia untuk reply comment dia, rase macam tetibe nak tengok lah ape gambo dia tambah.

Gambo pen itu upenye lucky pen dia.. hmm, sy dulu ade lucky pen tak ek, kawan² AlMashoorku? Mcm tadek je kot huhu..

Gambo kedua sy konpius..


Hmm.. mcm familiar saje tp sbb gambo nye sedikit gelap, sy tak berani kate sy 100% tau tu gambo ape.. tp dlm hati sy, mcm menjerit² je kate sy mmg kenal gambo tu..

Gambo ketige gambo dia sendiri yg dia edit tatau pakai photoshop (Iyer, sy cume tau org edit pakai photoshop je, wpun idak le pandai gune.. the self-confessed bute IT person la katekan!) ke ape ke..

Gambo keempat buat sy gelak kuat²..

Sah le, mmg sy kenal la gambo kedua tadi hehe.. mase bile la plak di ambil nye gambo ini, sy pun tatau. Dia kate bukan dia amik, dia upload je so itu masih menjadi misteri. Tp sy nak gelak bukan ape, sbb budak² tu nmpk cam serius giler dengar sy ngaja diorg pasal Transformation III. Muke sorg² cam konsentret giler.. dan ini adelah gambo candid semalam ni, so sy tau diorg bukan saje berlakon sbb tau ade org amik gambo..

Realitinye, dlm ramai² tu besenye Shafie je yg serius (sikiiiiiiiiit laaa!), yang len tu ade je loyar buruk nye atau bende nak di buat mainnye. Seriusly, TAK PENAH diorg serius konsentret bile sy ajo. In fact, mase ni Fahmi tengah sembg² ngan Khairul Syazwan pasal apentah, sbb tu dia bg buku dia kat sy utk lukis so dia tak yah tulis. Then Nazreel ngan Hazril tgh 'gaduh' pasal nape Hazril yg amik LK tu susah nak imagine bende Transformation ni sedangkan Nazreel budak Bio tu pun leh imagine.. tp dlm gambo ni, kagum sy. Mereke kelihatan sangat konsentret.. kan?

Heheh.. sy mesti akan ingt gambo ni sampai bebile haha..

Tp kan, awak edit ke gambo ni, Irfan? Bg diorg nmpk serius?!?!

No comments: