Google+ Followers

Thursday, February 12, 2009

Ape yang pentiiiiiinnggg?!?


Note: Hanye mereke yang menonton Wonderpet, same ade tiap petang atau sekali je pun dah cukup, saje akan paham.
*******

Di suatu malam yang hening..

Cikgu: Klau awak tgk, method utk LCM and HCF lebih kurang je kan?

Students: Iyerrrr cikgu..

Cikgu: Yang penting, awak kene tau ape beze dia sbb beze dia sikit sgt..

Kate cikgu sambil tunjuk balik care kire LCM n HCF

Cikgu: So skrg sy nak tanye, utk LCM ingat tak? Ape yang penting?

Students: KEJEEEEESAME!

Aik.. camni pun ade jugak?!?!

No comments: