Google+ Followers

Thursday, February 26, 2009

Ape daaaa..

Petang tadi ade postgraduate seminar (name tak glamer nye: seminar berterusan). Semua budak postgrad kene turun. Sebetulnye, sy dah lupe tentang seminar ini.. serius! Tapi sedang sy duduk dengan perasan ayu nye di dalam kiub, terlihat kelibat Pak Adi, Ad dan Bashir tersengih² lalu di tepi kiub sy. Bile sy angkat muke (spt ape yg selalu dilakukan tatkale sesiape masuk/kuar pintu itu), Ad dengan besnye ckp, "Kitorang nak gi present dah ni!"

Adeh.. lupe plak.. nape la si Ad ni ingatkan sy..

Sampai je bawah, nampak Puga melambai², maka sy dan Yee pun duk kat ngan Puga. Di situlah ternampak betape muhibbahnye kami, 3 bangsa terbesar di Malaysia berkongsi satu row meje (Poyo!) hehe..

Presenter pertame: Pak Adi
Verdict: Bosan! Huhu.. tp bukan bosan sbb dia tak pandai present, dia present sgt bagus.. tp sy tak paham ape dia present sbb dia budak structure.. dan sy tak suke structure. Bukan salah pak Adi. Q&A dia pun tak bes sbb org yg paling byk tanye soklan tu org yg sy tak suke. Sesuke hati je sy nak tak suke kat org kan..

Mase ni, Yee kluar nak kol IPS and sy dan Puga lari duk belakang hehe..

Presenter kedua: Ad.. yang ditunggu²
Verdict: Bosan jugak haha.. juge bukan salah Ad. Sbbnye Ad plak budak environment, iaitu sesuatu yang bergelumang dengan chemistry. Sy dari dulu tak suke berkawan ngan unsur² kimia ini dan boleh tak, sy tanye kat Kut, ape itu O3? Sy lupe, bende tu ialah ozon huhu..

So ape yg sy dan Kut buat?

Bagus kan hehe..


*******

Mlm tadi plak semangat berkobar² nak stay up buat draft for questionnaire untuk research sy. Beli Nescafe siap² dah ni and dah print out bende² yang sy nak rujuk. Mmg rancangannye ialah untuk dtg school trus lepas kelas sy di Parit Buntar.

Tp sampai kat simpang Tmn Pekaka, tetibe tinginkan sesuatu yang dah bertahun tak makan..

Ape tu ye?

Heheh.. ni dia!!

Nasik lemak kak Ina.. nyum²! Ngan teh ais abg Man yang sedap slurp sluuuurrrppp!!

Sedaaaaaaaaaaaappp..

Tp kan, bukan ke sy nak stay up? Uhhh, pilihan makanan yang tidak bijak Ayu.. sungguh tidak bijak!!

No comments: