Google+ Followers

Sunday, March 29, 2009

Konvo mereke :)

Rabu lepas, umur sy telah meningkat ke angke 29 16 tahun hehe.. dan pade hari yg same, beberape org yang penting dlm hidup sy pun mengalami sesuatu yg happy juge :)

Konvo USM ke berape tah?. Ini tahun kedua USM mengadekan konvo semase bulan March dan sy suke konvo bulan March sbb tak ramai orang :) Tp sy jugak nyesal, nape la sy tak daftar PhD awal, pastu bleh habis awal n konvo hari itu juge? Haisshh, rase rugi..

Apepun, ini big day mereke! So mari tepuk tangan untuk mereke..

1st sekali ialah salah seorang 'adik' sy di sini, Salimin. Mase birthday sy last year, dia la teman kan sy ke Kulim utk borong nasik ayam Periuk Besar untuk di jamu pade kawan². Tahun ni plak, sy yg raikan dia konvo untuk MSc dia hehe..

..iyer, sy sedar! Sy pendek.. tp ni bukan salah sy sbb dia memang tinggi pun :p

Yang kedua pulak sorang 'kakak' sy di sini.. kak Chah! Dia senior sy di Awam ini dan akhirnye dia grad setelah mengalami ujian yg banyak sepanjang MSc dia.. tp tak heran la jugak, dia buat part time je pun.. dan kami semua gembire utk dia!

P/S Kak Chah ni sgt tinggi tau, tp sy nmpk cam dekat same tinggi ngan dia kan? Heheh, sbb sy ngelat berdiri atas tanah yg tinggi sikit :D Adyani plak nmpk pendek heheheheh (Ohhh Adyani, kak Ayu mu sungguh jahat hehe..)

Yang ketige pun 'kakak' sy merangkap 'sepupu' ipar sy.. kak Maria. Kak Maria ni wife Yokies dan jugak kawan sebatch sy di USM dan di school Awam.

Yang kat sebelah tu ayah dia.. gambo kitorg yg kunun posing tak jadik sbb tak tgk camera so buh gambo ni je la ek :p

Aik.. ni sape plak? Takde pakai jubah Msc mahupun PhD!

Hehe, ini la 'adik' sy sorang lagi kat sini, Aje! Bakal grad tahun depan, InsyaAllah ek Aje :) Sy pegi konvo bawak adiah konvo utk org, pastu dpt adiah besday dari dia plak hehe.. thanx Aje! Akak doakan Aje leh konvo, tak bulan August ni, bulan March tahun depan tau :)

Bes kan diorg konvo.. bile la sy plak kan?

(Ishh, dah le baru je start PhD dan termasuk ngan perangai malas.. ade hati nak berangan bile nak konvo tu! Ish.. ish..)

No comments: