Google+ Followers

Friday, June 05, 2009

Dilemma esok..

Tadi sy bukak blog Liza dan terase sesuatu terkene batang idung sendiri. Suddenly serabut² kat kepale terungkai kejap. Senyum sy bace entry tazkirah Jumaat dia.. Thanx Liza! Wanna share the short and sweet message yg boleh dilihat di sini. (Sowi Liza, mntk kebenarnan tp tak tunggu dpt kebenaran dah link kan ke sini hehe..)

Anyway, esok adelah hari dilemma kenduri sy. Ade kenduri kak Ina di Pendang dan kenduri Azah yg thankfully dekat je ngan tmpt tuition. Still, masih ade masalah segan nak pi sbb takde gang :p

..tp klau tak pi, mana mau kutip berkat, Ayu?

Hehe.. dan jugak. Di Facebook tadi, bermsg ngan Nanie. Tetibe dia tanye pasal kenduri Syitah. Aiyak! Sy dah lupe, trus cari² kad jemputan Syitah yg sampai 2 minggu lepas..

Alamak! Sok jugak la pulak, kat BM. Sib baik dekat tp.. dah last minute camni, mmg tak bley nak cancel klas dah ni.. camne nih?

Semuanye 'adik-beradik' sy. Kak Ina 'kakak' sy dia USM (wpun school Kimia) dan Arun Lee. Teman bersembang between classes dan kawan gelak² cam budak².

Azah pun mcm adik dah. Lame dah kenal dia sejak cawangan Jawi tu di bukak. Lagipun rumah dia yg paling dekat, lebih afdhal kan?

Syitah plak 'adik' yg dah lame kenal. Masuk tahun ni dah 8 tahun dah kenal dia. Sejak dari dia jadi junior dlm KPKP saaaaaaaaaaaaampai la dia dah jadik lecturer kat UniMAP. Ape² project mesti join ngan dia and boleh kate tak pernah lost contact sejak dia abis kat USM nih..

Actually, dlm hati dah berbisik² tak mo gi sbb segan laaaa.. tatau nak ajak sape. Ija plak ade kenduri gak sok so tak leh la nak ajak dia..

Adoiiii..

Camne eh?

No comments: