Google+ Followers

Tuesday, July 28, 2009

Sy tension.. dan tengok lah sy dah buat ape huhu..

Hmm.. hari ni sy rase sedih dan kecewe dan kecik ati.. nape? Takmo citer.. tp sedey la nape org expect bende yang sy tak leh buat.

Ape sy buat?

Sy baru tukor duit kat KM sbb adik KM tu nak duit syiling. Patutnye gi la simpan bank ke dak.. tapi sbb ade duit dlm tangan, sy pun pegi Megamall. Lgpun sy lupe besday sorg student sy (bkn lupe, mmg tatau huhu..)

Tp kan, ade 2 bende yg bg senyum sy sgt la lebar ala Julia Roberts.

Yg 1st.. tadaaa..

Hehe.. yg ni dpt offer! Ghege asal RM59.90, tadi dpt RM39.90. Mule mmg tanak beli sbb nak beli adiah utk student sy je.. tp tak tahan laaaa hehe.. sbb tinggal satu je lagi. Ni pun kire display unit..

(Mati la sy klau Abah tau huhu.. Adi paham le maksud sy ni kan Adi hehe..)

Yg 2nd ialah bende yg sy dah lame tingin.. jeng³

Akhirnye!! Wpun ianye curry ayam sahaje (still kempunan kari daging!) tp MasyaAllah punye sedap! Serius.. rase mcm mak² buat! And kaler nye sgt kuning (maafkan kualiti gambar ye..).. jugak seperti mak² buat dan bukan mcm kedai² jual yg pucat lesi itu..

Dan saiznye sgt la besar.. kenyang sy!

Tu pun, sempat lagi tapau satu lagi set sblm balik dan mak cik yg jual dia food court itu gelak sambil tanye sy, "Kan ke adik ni dah makan tadi?"

Sy senyum tersipu² sahaje hehe..

So skrg sy rase sgt happy!

No comments: