Google+ Followers

Friday, November 07, 2008

Nak balik pun sempat di tag cik Azhana :p

Was ready to go back home, idung dan tekak makin meragam, sok nak kuar data collection plak but then I noticed Ana's message in my chat box.. Uikkk, sempat je dia nak tag ye huhu..

Rules:

1. Put this logo in your blog.. Sisterhood tu, maknenye tak leh tag laki ek Ana? :p Nnnt deme malu nak buh logo ni kangggg heheh..



2. Add a link to the person who is shared it with you --> Adieanna

3. Nominate at least 7 other blogs
Hmm.. at least 7 ek..
ii. Misa
iii. Ayeen
v. Jida
vi. Lie
vii. Pojie
viii. Dr Ina
x. Liza
xii. Nape tadek idea dah ye :p Sumer laaa..

4. Leave a message for your nominee on their blog
Dah cik Ana :p

Kate cik Ana: Tag belom habes lagi okeh!
.
Be Honest
Law and order
.
1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right NOW!.
2) DON’T change your clothes, DON’T fix your hair…just take a picture.
3) Post that picture with NO editing.
4) Post these instruction with your picture.
5) Tag 10 people to do this

Tak pasai² kene amik gambo.. dan oleh kerane ini hari Jumaat, Ayu pakai baju kurung hahah.. Ala² Ayu yang ayu hari ni hahah.. tp muke abis nmpk all the blemishes, cisss! Jujur nye pasal kan hehe..

P/S Gambo ini diambil secare express sbb malu klau Iran² tu nmpk Ayu amik gambo sendiri dalam cube hehe..

Uhhh.. betul la abg Sher, my cousin, used to say: Lidah Ayu ni gemuk laaaaa hahah.. ;p

No comments: