Google+ Followers

Saturday, June 28, 2008

Semuanye 'SATU'

Hmm.. ini adelah tag dari Ana. Tag wajib katenye.. ade satu lagi, tp yg tu esok² la ek Ana. Heheh, suke je men tag² ni ye.. :p

1 minit yang lalu, apa anda buat?
Bukak² blog n teringat entry Ana pasal tag nih :D

1 hari yang lalu, apa anda buat?
Pagi² bangun, kul 2.30am dah set jam. Bawak bantal ngan air sumer depan tv, tgk deme tengah nyanyi national anthem memasing. Sedo² kan, dah iklan TV3.. ceh! Miss trus.. pastu trus panjat balik katil sambung tido. Datang keje lambat gak cam Ana, tapi bukan lambat 15 minit, lambat 3 jam hahah.. Gi tolong anto thesis abg Fadzil kat Popular Twelve sbb dia nak mntk tolong bacekan.. uhhh! Nape la diorg ni percaye sgt la Ayu tolong bacekan, macam le Ayu paham jek ape deme nulis tu. Sampai school tengok takde sape pun.. bosan la pulak! Pastu Remy call suh siapkan claim Sg Sedim sbb dia nak kasi kat kak Nab ptg tu.. then gelak² bace post-mortem yang Irnis buat yang sedikit membayangkan perasaan TYBK utk projek tu.. sgt tak kaver hahah! Pastu YM ngan Fisha pasal McD (sbb status Ayu pade hari ini ialah tentang McD :p~). Tghari byebye² staf Awam yang ade workshop kat Bt Feringghi pastu gi kaco kak Jah and kak Ros. Kali ni kak Ros plak korek² pasal aktiviti misteri.. uhhh, bahaye! Kak Ros ni bukan leh caye, bukan leh sorok ape dari dia! Then print claim n post-mortem bg kat Remy sblm men Neopet ku yg dah lame ditinggalkan. Balik umah plak, mandi² sambil berangan² and trus terpacak depan tv and pakse diri tgk bende kat tv saaaaaaaaaaaaaaaampai abis citer Narnia malam tu hehe..
*Uhhh, giler panjang!*

1 hari lagi, apa anda akan buat?
1 hari tu esok ke? Hmm.. sok bgn tatau kul wape hahah, tak leh solat ni membuatkan diriku malas bgn awal. Tp dlm kul 10.00 pg plan nak gi school kot, tgk Ayat² Cinta. Fared bg aritu, tatau bes ke tak so nak tgk sbb Puga pun leh kate besh! Then kul 2.00pm gi Arun Lee utk kelas form 3 (2.15-4.15pm) and form 1 (4.30-6.30pm). Pastu gi ke Bagan Serai untuk kelas form 2 (8.15-10.15mlm). Balik umah bese tengok tv la sampai ngantuk. Then mandi (Ishhh, lambat beno mandinye yek!), and tunggu tgk klau midnight movie kat TV3 bes ke tak.. pastu baru tido :)

1 orang yang terakhir menelefon kamu?
Yokies.. mase org tgh drive balik dari aktiviti misteri (bg abg Fadzil tension bace ni hahaha..!)

1 makanan yang baru dibeli?
Chicken McDeluxe meal.. beli kat Juru smlm otw balik. Lapo giler time tu w/pun dah kul 12.00 lebey.. lantak le! Sbb tu status hari ni berkenaan McD!

1 barang yang baru hilang?
Hati.. (Org len leh abaikan jawapan ni.. ni jawapan memperangatkan semangat inkuiri abg Fadzil dan Choong hehehe..!)

1 cerita yang baru ditonton?
Ayat² Cinta.. ade 3 file. Baru tgh tgk file yg 1st..

1 hal yang terakhir digosipkan?
Hmm.. ape yek? Rasenye dok ngate² org² selain TYBK mase meeting semalam heheh.. Bes ooo, kitorg 7 org (Amir dah masuk UiTM) ngate ramai² sambil makan mee ngan kuih ngan teh.. campur ngan gaye² dilakonkan oleh Remy dan Rahim! Antare sessi ngate paling bes pernah dialami hahah..

1 kata yang ingin diluahkan?
Ohhh.. rahsia buat mase ini.. tp klau Ana nak tau, nnt kite msg private² hehe :p

1 buku yang sudah dibaca?
Aiyak! Byk le buku nye.. sekarang pun tengah bace Street Boys buat kali kedua!

1 penyakit yang sering datang?
My allergies! Bersin tak benti..

1 keinginan?
Untuk selesa dalam hidup.. maknenye, tak yah nak pening² pasal duit ke ape ke! Tak kaye pun takpe.. ngam² je pun dah ok :)

Saya nak tag: Ayeen, Misa, Nomi, Pojie, Yuhyi, Dr Dzul, Dr Ina, Jida, Amer and Dgon (Eleeeh, buh le name byk mane pun, bukan diorg nak wat pun.. huh!)

No comments: