Google+ Followers

Sunday, April 01, 2007

Happy birthday, Ikram <--Title entry yg menipu

Today is April Fool's Day.. Ikram's birthday! The day I was fooled into believing I would be getting a baby sister.. hah!!!! Hmm.. thats an idea for an entry in my other blog.

Anyway, buat pe citer pasal birthday Ikram.. I wanna talk about MY birthday hehe..

All in all I had a good birthday.. Thanx to family and friends who remembered. Chup! Susah nak tuko ke Melayu mode ni ("I sound stupid when I talk in Malay" haha.. quite bull if you ask me!)

Okay, mekaceh untuk semua yang ingat! Sangat² suke.. and to think that I'm now 27.

Rase tue tak ek? Heheh.. nope! Sweet sixteen lagi maaaaa hahaha.. <--Ayu dalam mode tak sedo diri hehe.. Its been a week, but somehow, I'm still excited about my birthday Lagi² pulak, Isnin aritu, when I thought its not my right to be happy about my birthday dah (ye lah, dah sehari lepas tuu..), kak Fizah bought us a whole Espresso Cheesecake untuk share. Dia nak banjer sumer org tu, but since it was my birthday, I got the honour to have my name on it laa hehe.. thanx kak Fizah! Patut le beria tanye orang dtg school ke tak ye..

Anyway, here's my list of people (rasenye tak tertinggal sesape la.. klau ade, sowi la yeee) whom I nak kate thanx yg sgt² coz you guys made me happy when you remembered.. Yeah, though I'm quite 'ancient' now, I STILL LOVE my birthday haha..

So my thanx goes to (according to order la rasenye ni)..
1. Kak Kathy (yang wish dari Jumaat lagi mase dia anto kad senyap²)
2. Kak Shima (who thought she had forgotten my birthday)
3. Mama (who also gave her usual "Mama dah ade 3 org anak by the time I was 27".. ye la Ma, nnt Tuhan suh kawen, I kawen la ye.. jgn riso²!)
4. Yun
5. Izati (who bought me a bumper sign for my car haha..)
6. Adi (yang call jugak lagi, tp kali ni tak kene leter ngan kakak dia ni like last year hehe.. tak leh lupe mase you kate, "Kak Yong.. I call nak wish je" ngan nada kaciwe hehe..)
7. Pojie (who, ok la, did surprise me a bit.. a bit ye, Pojie.. a bit je haha.. but thanx! Tunggu laaa July ni..)
8. Remy (yang bersubahat ngan Pojie.. takut kene tangkap pak gad kunun!)
9. Amer (adik yang disayangi.. yg tengah majuk ngan kakak dia ni.. akak majuk balik kang.. :p)
10. Ramlah (thanx Wamlah.. tu bukan kire lamat wish tuuu..)
11. Helmi (mekaceh call akak!)
12. Lie (yang jugak ingat dia paling lamat wish hehe..)
13. Salimin
14. Masz (gf Amer)
15. Lini + Salam (thanx for the card.. w/pun ade name Salam, tapi tau Lini yg pos hehe..)
16. Rahela (pun tak penah lupe ye awak!)
17. Azrul (my adik sebulan tak cukup sehari :D)
18. Afizal + Aya + Fatihah (fuhh.. first time awak ingat bday saya, ye Afizal!)
19. Abah
20. Ana (thanx ye, Ana..)
21. Nomi
22. Sob (saya 27 la.. awak tu yg 28!!!)
23. Fawah
24. Abg Fadzil
25. Ikram (cettt, adik kandung lak yg lamat wish :p)
26. Winnie
27. Korie
28. Jutie (ye laaaa.. selamat ari Polis laaa)
29. Kembar ku yg terlebih tinggi.. Anep!
30. As (ingat gak ye awak :))
31. Ayeen (nak adiah dari Intel haha..)
32. Suziane (mekaceh mak budak :p)
33. Neidi
34. Hazwan (student tuition last year)
35. Jida (Haha, already read your blog! I'm honoured to have my birthday mentioned :p)
36. Yuhyi (yg terlambat wish.. tp malas nak betulkan hari)
37. Kak Yun
38. Aida a.k.a Chipunk
39. Ajha
40. Paijah.. ingat oooo
41. Ilah.. and happy birthday to you too!
42. Ogy
43. Long
44. Dayah
45. Is.. happy besday gak.. sehari je sblm kak Yong kan?
46. Dgon
47. Erwan
48. Fadzli Jiwer
49. Pok Su (Aiyakkk.. akak lupe bday Pok su ek tahun ni?)
50. Choong
51. Ashraf (yg baru wish tadi hehe..)

Hmm.. ade tertinggal tak ek?

52. Ina Bashah
53. Yana Aizee (baru bukak e-card laaa.. sowii!)

No comments: