Google+ Followers

Saturday, February 27, 2010

Seorang lagi rakan dijemput Ilahi *updated*

Assalamualaikum

I just got an sms from my friend, Milin who informed me about the loss of another friend. He asked me to announce this so here it is..

Especially untuk kawan² KMK '99 and USMKCP '02 beserta junior² and senior² yang mengenali beliau: Rakan kite, Ahmad Zakuan Arif telah kembali ke Rahmatullah dlm tidur akibat hypothermia. Beliau ditemui oleh colleaguenye semase pertukaran shift di Turkmenistan. Masa kejadian sy masih blum tahu but Milin janji akan update once dia dpt information. Family beliau masih belum dpt dicontact to ask for funeral arangements, either kat sini ke sane ke but InsyaAllah I will update once I get the info..

AlFatihah untuk arwah..

*update*
Update from Milin. Dia meninggal mlm tadi and jenazah dijangka tibe esok di Kelantan. Adik dia ckp, lepas postmortem, COD most probably carbon monoxide poisoning from heater rumah yg rosak. Colleague dia gi cari dia pas dia tak report for work, tu yg diorg jumpe dia.. AlFatihah..

5 comments:

Anonymous said...

sian dia ayu...sebabnya heater yang rosak..pastu dia dok sorang ke?uhuhuh...rasa lost seorang kwn..:(

Anonymous said...

dia adalah slah seorang super senior saya kat mrsm q-ber..dan salah seorang rakan fb saya yg baek....alfatihah utk allayarham...

Ayu Ikhwani said...

Anonymous ni org yg samekah?

A'ah kan, mcm tak sangke je when Milin kasi tau..

Anonymous said...

Semoga Allah mencucuri roh allahyarham. Disini mmg gas heater dan hot water percuma utk setiap rumah atau hotel. Dua tiga tahun ni winter mmg teruk disini.

Ayu Ikhwani said...

Anonymous: Thanx for stopping by.. kenal arwah ye?