Google+ Followers

Saturday, January 30, 2010

No wonder I have low self-esteem

On night, during a form 1 Maths class

Gobi: Cikgu, kenape budak darjah 5 tu lagi tinggi dari cikgu?
Teacher: Huh? Sape..
Nabil: Tu, yg pegi tandas tu..
Justina: Ha'ah la, teacher..
Nabil: Ni mesti cikgu tak makan vitamin kan mase kecik² dulu..

Kate Nabil dgn muke sgt innocent dan kesian kat cikgu dia.. tanpe sedo diri dia tu kenit je.. cisss!

Setengah jam kemudian.. Justina and Nabil sedang bergaduh. Nabil bnyk jadi mangse sbb dia kecik and very talkative.

Dinesh: Diam la, Nabil! Aku nak buat keje ni..
Justina: Teacher, tgk Nabil dia tiru sy..
Nabil: Mane ade cikgu, sy buat keje sy je..

Tetibe Justina and Jessica berbisik² and terus gelak²

Nabil: Cikguuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Tengok Justina nii
Teacher: Kenape pulak korg ni?
Nabil: Dia mengate sy cikgu
Teacher: Ape yg dia ckp yg awak sakit ati sgt ni?
Nabil: Dia kate idung sy ngan idung cikgu same sebijik!

Teacher: (Dalam hati: Buruk sgt ke idung sy?)

Huhhh.. budak² niiiiii!!

4 comments:

Misa said...

Takpe Ayu, at least kita lepas la jugak 150 cm ke atas. Hik2.

anwarjauhari said...

jangan la low kan esteem cgu!
tu bebudak ting 1 je...
jangan amik hati...
hidup cikgu ayu!

are_shie said...

haha... cute ler..

Ayu Ikhwani said...

Misa: Hahaha.. lepas ke? Bkn tepat² je ke hahaha..

Anwar: Thanx for dropping by.. hahah, ini namenye penyeri hidup seorg cikgu ☺

Mash: Aikkk, mane jumpe blog akak nih?