Google+ Followers

Sunday, June 05, 2011

Tolong²! Sy tamau amik order klau yg camniii~ =p

Yesterday was the kenduri of my cousin (who is 3 years younger than me *sigh*). I drove all the way to Teluk Intan (siap sesat² lagi haha..) with Mama and Iskandar from 5am and arrived there around 9.30am after I promised my cousin Azilah, "Takpe, kak Yong mesti sampai pukul 7.30pagi ni nanti.." Aiseyyy, maluuuuu haha..

Anyway, we arrived home this morning around 2am and I slept like a log the whole day, dah la tak leh solat, lagi la takde alasan nak bgn awal kaaaaannnn =p

So why so tired (aside from the fact I was the sole driver la!)?

I had spent the whole of Friday making some things for my cousins wedding ni laaa.. dari pagi Jumaat, sampai la awal pagi Sabtu around 2.45am baru abis.. Ohh, rase cam Supergirl, boley?

(Blah la Ayu, org len buat bnyk lagi dari yg ni, relek jeeeee!)

First I made these..


..first time woo buat choc bnyk²! Dah la baru belajo kaaannn hehe.. seb bek ade Ma and Iskandar tolong pack-kan!

Then I made a few batches of Diana's Apom Polkadot =)


Ni pun seb bek ade pembantu bile tibe time nak membungkus.. klau tak, nangis gak la doing it all by myself..

By 2.45am, tho I wasn't sleepy (didn't dare to sleep sbb kul 5am dah nak gerak kan!) tp sgt la penat badan. Seriusly, sy tamau la amik order bnyk² klau akan penat gini. Wpun buat bnyk ni je punnnnn, mcm la buat beratus-ribu kaaaaannn hehe..


Ohh.. lupe plak.. atas permintaan pengantin, I made some cupcakes tp ni bkn utk hantaran or ape je.. Just for the family to eat shj~♥

2 comments:

along nordin said...

sgt gigih kak ayu,nnt masa kenduri sendiri,x payah susah2 order :)

Ayu Ikhwani said...

Alaaa.. time akak kenduri, akak nak la org tolong wat kaaannn =p