Google+ Followers

Tuesday, April 29, 2008

Tension!

Diriku sgt tension skrg.. Uhh, dah le yuran nnt dekat RM3000, terbatuk² rase nak nyimpannye.. pastu pagi Ahad tu, tgk cermin kete retak.. Adeh! Tension nye rase bile tgk retak panjang tu padehal spjg Sabtu tu ade kelas sampai mlm so mmg dok bawak kete and takde pun crack tu.. nak marah pun ade, especially bile budak² ni (bukan budak² la.. more like bapak² budak!) tgk and bgtau sebenarnye point of impact tu mcm gaya kene ketuk je, bukan cam kene batu.. Ohhh, dan Ayu mule membara dia dalam hati!!

Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

No comments: