Google+ Followers

Friday, April 11, 2008

Just so my blog tak berabuk..

Hahah.. sbnrnye sedang sedikit ngantuk (Ayu ni sokmonye ngantuk!!)

Anyway, on Monday I got a birthday present from my junior who's doing his PhD in Japan. Hehe, ingt dia nak anto kad jek, upenye anto adiah sekali. My gift tu plak abg Joe trus letak atas meja so by the time I arrived at school, dah ada audience. Nak tanak, kene la bukak depan diorg and the first thing yg kuar is this Tupperware-like container. Puga dah excited, ingatkan makanan from Japan. Bile bukak, guess what?!?!

HANDBAG!!!

Uik.. mende budak ni. Citt, mentang² dia tau kak Ayu dia tak pandai gune handbag, itu yg dibagi nye.. dan Ayu terpinga² memikirkan, camne la nak gune mende alah ni hahah..

Anyway, byk² thanx! Beg tu chumel.. and dah gune pun time gi KL aritu hahah.. much to the amusement of my friends yang baru 1st time tgk Ayu pakai handbag!!!

Gi KL aritu lak, hmm.. ok la. Cume sedikit bosan haha.. usually if going to KL, I'd always be the chosen driver. This time, we had to take the USM bus and mule la Ayu tak senang duduk 4 jam. Nak tido, sgt tak selese.. then since Maxis has been giving out the free sms, my sister had be frowarding giler byk nye sms.. so I sat in the bus and chose a few yang menyentuh sanubariku (Echeeeewaaahhh!! Hahah..) to forward plak kat org.. w/pun Ayu tak dpt sms free hehe..

The exhibition pun sgt boring! Okay la, tipu, ade la sedikit menarik. And me as someone who did my masters on signalized intersection ade gak la belajar bende baru yg tidak pernah ku sangke hahah.. sungguh malu!

Then we went to Putrajaya and solat there where an embarassing incident happened yang tidak mahu ku ceritekan di sini kerane perasaan malu masih menebal haha..



Notice something? Huhuh.. baru perasan saya pakai baju yang same je ngan mase birthday so dlm blog ni nmpk cam tak tukar baju plak.. but trust me, this is only the second time pakai baju tu :p

Anyway, something else also happened.. Mak Cik called me (ni maybe only some of you would understand). Lame gak bersembang and I guess, w/pun ape pun jadi, she'll still be like a mother to me :)

Okay la.. suda mau pulang. I thought this was gonna be a longer entry tp suda kene writer's block la pulak..

Nway, have a great weekend :)

No comments: