Google+ Followers

Friday, August 13, 2010

How's my 1st try?

A quick entry since I'm supposed to be teaching Prof Meor's son in 3 minutes..

My friend here, Fisya asked me to do something for her 2nd anniversary. A tale-themed cupcake set using fondant. Pasal dari zaman berchenta saaaaampai la dah ade anak sumer ni and pk punye pk, this was what I came up with..

Ni tambah paper tags, saje gatal wanna see how it looks like (takde beze pun 2 gambo tu kan hahah..)

So whaddya think?

9 comments:

Papakeechee said...

I would definitely order from you the next time ... maybe for my adik2 punya wedding nanti ... ok???

Nurul said...

ayu fondant beli ke sdn bhd buat?lawa!

kalu buat nk resepi pls hehehe

Ayu Ikhwani said...

Waahh~~ Malu ok! Blum terre lagik.. that was my first try.. A Famosa tak nmpk cam A Famosa and try as I might, camera tu cam a little off don't you think. Bride pun cam pakai telekung plak bile tgk 2-3 kali.. malu je

Ayu Ikhwani said...

Kak Nurul.. nnt sy PM recipe nak.. 2-2, fondant ngan gumpaste k :)

Ayu Ikhwani said...

Sowi kak Nurul, sy konpius aritu, ingt kak Aini Master tu yg tanye aritu hehe..

Nurul said...

nak nak pls..asap..sb aritu wat sendiri fondant tak jd la..merekah2

KecIk said...

cute.. comey..

Ayu Ikhwani said...

kak Nurul: Alamak, lupe plak nak salin tadi.. nnt sy kasik.. huhu.. sowiii

Kecik: Heheh.. thanx.. tp perlu bnyk practice lagik nihh

Lee Zha said...

cantek! :D