Google+ Followers

Wednesday, August 18, 2010

Barang² free hehe..

This is a lapuk entry which I just wanna do to while the time away sementara tunggu time meeting :D

A few days ago, I got a small parcel.. just in time for Ramamdhan.. you guys can get these freebies too by registering at www.nestle.com.my/dearnestle

Then 2 days later got my free CD hehe.. suke ok! Dah lame tak menang CD² nih (saje je kan suke brg free)

Awang plak, coming back from Sarawak bought me this..

..ngan alasan,"Aritu mase kat Sedim sy prasan kipas kak Ayu dah patah so sy carikkan yg same ngan yg dah patah tu buat ganti" Auwwwww, so sweet!

And from abg Azahar plak..

Cakes from Sarawak. The traditional Hati Pari tu yg paling bes. From what was told to us when we went to Sarawak last year, Hati Pari takes hours to prepare and rasenye sgt sedap k.. Just don't overeat la, kang muak. Actually sy pesan bende ni dari dia tp untuk berkat Ramadhan kot, dia kasik je.. thanx abg Azahar ☺

And from Yee plak..

..I use as a table runner at home sememtara nak basuh table runner yg gune skrg. Dia kate buat ganti the missing shawl yg dia penah kasik dulu.. alahaiiii Yee, tak yah pun takpe. Dah la bukan salah dia pun shawl tu ilang, it was lost in this room when we went out tp Yee insisit jugak nak ganti.. wahhh, baiknye adikku ini.

So to all, thanx!! :)

6 comments:

IrNiS said...

ayu, you deserve it :)

Ayu Ikhwani said...

Ahahaha.. Irnis, dah try dah ke masak gune yg sos tu?

IrNiS said...

belum lagi lah, asyik dok makan lauk kedai aje hehehe

iswatie "colours of life" said...

nak jugak freebies dr nestle tuh..skrg dok gila freebies

iswatie "colours of life" said...

nak intak jugak nestle tuh but x jumpa kat mana nak request tuh.....suka btul brg2 free

Ayu Ikhwani said...

Watie: Dia kene godek² skit, tak ingt dia kat m,ane tah.. tp 2-3 bulan sekali dia offer bende len pulak nnt ☺