Google+ Followers

Monday, May 05, 2008

Tak suke interview!!!

Tak suke interview..

Even klau interviewed just by the people I know.. tapi..

Prof Hamidi:
Ohhh, sgt segan ngan dia dari dulu lagi.. mase dia concerned about my cermin kete pecah tu pun still rase cam segan ngan dia, mcm ayah² je dia.. tp strict nye gitu gak..

Prof Farhan (huyooo.. dah bleh panggil Prof):
Laaaaaaaaaaagi la.. klau dia ada, camna nak kelentong!! Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. konpem la dia tau Ayu membuat hikayat di dalam interview..

Puan Mona (mntk² la dia takde):
Huhu.. no comment! Masih terngiang² di kale kami di 'halau' dari sembahyang kat surau bawah dan disuruh solat di surau atas hehe..

Alaaaaaaaa.. klau tau kene interview, konpem tak mntk punye! Grant ade setahun setnegah lagi.. let it be a problem for me when the time comes..

Uwaaaa.. nyesal!!!!

No comments: