Google+ Followers

Monday, November 22, 2010

25 Things About Me ~ Untuk tatapan Zha

Cik LeeZha telah tag sy lagi, dan upenye sy dah penah jwb tag ni beberape tahun lalu. Tp oleh keran diserang kemalasan yang amat sgt, sy cume mau paste link ke tag tersebut untuk Zha.. boley kah? Hehehe..

Jgn gelak ye, Zha.. ni dah ade yg berubah kot skit sbb dah lame kan. Eg, bilik belakang sudahpun dijadikkan bilik study akak (ref point no. 10) dan comic² Dragon Ball pun sudah lebih separuh dpt dikumpul semula (refer point no. 8) termasuk la ngan figures dia sekali heheh..

http://ayuikhwani.blogspot.com/2009/05/tag-lame-giler-25-things.html

No comments: