Google+ Followers

Saturday, November 13, 2010

New project ☺

So its already the end of the second week of my 3-week-break from classes.. Alaaa, seminggu je ke lagi nak rehat²?!?!

Hehe.. tu pun tak rase cam rehat. Alhamdulillah la, bnyk dpt order cake. Tak sangke la pulak, baru ingat nak simpan barang² baking sekejap. Thanx to all my friends who ordered. I'm gonna have to start experimenting with new flavours dah ni since my 'default' one is vanilla cupcakes with choc chips je.. Klau ade Sunquick kat umah, sy tuang la skit bg rase orange². I wanna do choc cupcakes tp my recipe, wpun I really love this recipe, tapi bahan nye agak mahal dan buatnye agak leceh so masih sedang mencari² alternative lain for choc flavoured ones.

Anyway, during the time while waiting for the cakes to cool befroe decorating, I've been doing something for my form 5 students. Hahah.. idak le bende gah giler pun, just bende simple² to give them during our last class nanti. Apekah ia? Jeng³..

Hahah.. ni ghope sebelum start.. Actually dah midway start but I hid the ones yang akan mengantoikan ape yg sedang sy buat hehe..

Can't wait to see them in our last class nanti! ♥

Oh ye.. sy jugak mau tambah.. I know dah basi, but this is waht I got from kak Zai when I house sat her house during the World Cup aritu.. yeayyy! Suke! Thanx kak Zai ☺

2 comments:

Drama Mama said...

aiseh! i thot dari kertas jadi cushion! hahahhahahhaha

http:/twinkywinkystars.blogspot.com

Ayu Ikhwani said...

Cehh.. magic la sgt kannn =p