Google+ Followers

Thursday, November 04, 2010

Seronok kan..

..bile balik rumah mase petang, boleh terus kunci gate and sendal pintu ngan paper (untuk mengelak kemasukan Mr K) sbb tau takkan kuar dah malam tu!

..bile tak yah terkejo² nak bersiap sbb ngejo kelas malam pas Maghrib!

..bile kete tidak lagi penuh dengan buku² rujukan dan bahan² pengajaran! ☺

..bile tak lagi terpanik sbb 5 minit sblm kelas baru teringat blum marking assignment budak!

..bile tak terpanik jugak sbb 3 minit sblm kelas baru teringat terlupe amik bahan photostat utk kelas kat kedai tu tadi!

..bile tak yah rase frust bile prasan marker dah takde ink and refill plak terlupe nak beli baru!

..bile tak konpius, "Minggu lepas, ape yg saya dah abis ajo kat bebudak ni ye?"

..bile mandi kul 7.30mlm tu tak terase cam dah lambat dah ni!

..bile dah siap tuntutan wajib harian dan tengok jam, baru pukul 8.30mlm instead of 11.15mlm baru nak solat Isya'!

..bile boleh tengok BERITA! (Mcm tengok sgt pun kan tp klau tak sblm ni, tak dpt tengok langsung..)

..dan bile sy tau, sy masih ade 2 minggu lebih lagi untuk keselesaan ini!

Hehehe.. ♥

4 comments:

Lee Zha said...

..bile suma kerja boleh di buat dgn hanya tekan 1 remote....hahahaha

ni ayat anak dara pemalas -.-"

hahahaha :D

Drama Mama said...

seronokkk! ingatkan u dah stop terus...rupanya cutiii! hehehehe

pstttttt...kem salam kat Mr. K! hehehehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

along nordin said...

mmg rasa sgt seronok,dan saya akan ada lbh kurang 2 minggu utk merasai keseronokan ni,hihi

Ayu Ikhwani said...

Zha: Wahh.. tu sgt seronok!

Bai: Idok le stop trus.. cuti je kejap.. I'll miss my studetns too much klau lame² sgt.. bile takde boifren, camni la hahah..

Elie: Aik.. bkn ke nak cuti sekolah dah ke?