Google+ Followers

Thursday, October 27, 2011

Di suatu malam yang tak berape sepi..


..seorang gadis (Err.. klau umoq dah cam ni, bleh kate gadis ke? Hahaha..) sedang duduk dihadapan PC sambil cube membuat keje tertangguh.

Sudah la PhDnye tidak disentuh mahupun dipandang sejak 2-3 minggu kebelakangan ini (mati la ngan PF ni nnt weihhhhh..), keje yg senang-patut-5-minit-dah-siap pun dia blum start buat lagi..

..apehal ni, Ayu?!?!

Hahah..

Ok, mlm ni I only need to

1. REPRINT.. I repeat, REPRINT (bkn kene buat balik pun) the checklist to hand to the students on Friday

2. Make a list of numbers to call for emergency (yg all numbers already in my phone, tinggal nak list je pun)

3. Cari nama for the groups.. cari name je punnnnnnnnnnn.. haiyaaa~~

Was planning to tido awal so bleh bgn awal tomorrow to do these sblm bersiap gi sch, pick up bende² photostat kat Pekaka and finish everything 'sebelum pukul 3'.. tp klau 3.29am pun lum tido, how? Jgn I tak bgn trus esok, sudah la.. nangis kang klau sy sorg je yg lambat.. malu tatau nak letak muke kat ne kooottt..

♪ Lalalalaaa.. ♫ Dok dgr lagu oldies sambil tak bukak any document punnnn ♪

Ok.. nak sambung wat keje.. kunun!

No comments: